MARKEDSFØRING FOR KUNSTNERE

FRA PENSEL TIL PROFIT

Hej, og velkommen til!

Mit navn er Louise Landgren!

Jeg er kunstner, fotograf, mor og hustru. Siden jeg var en lille pige, har jeg været meget kreativ og elsker at fordybe mig i de kreative processer. Jeg har altid været god til at følge mine drømme og kaste mig ud i nye projekter, og det gør mig også helt vildt glad at se andre forfølge deres drømme. 


At skabe kunst er en fantastisk inspirerende og givende process. Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg nyder tiden i mit atelier, hvor jeg bare kan fordybe mig, og skabe det jeg brænder for.


Men en ting er at være kunstner - noget helt andet er at drive virksomhed. Uden en forståelse for at drive forretning, er succesraten ikke høj for kunstnere. Uanset hvor dygtig du er, har du enten brug for at blive opdaget af et anerkendt galleri, eller vide hvordan du skal brande og markedsføre dig selv. Derfor har jeg besluttet mig for at give mine bedste tips videre til dig der kæmper med at komme ud til dine kunder. 

Går du stadig og venter på at blive opdaget som den næste store kunstner? Jeg har selv været der, men kom frem til, at jeg ikke gad vente mere! Jeg ville hellere tage sagen i egen hånd og sælge min kunst selv.


Jeg fandt alle min markedsføringstips frem fra min tidligere virksomhed som fotograf, og fik sat gang i min business, og nu er jeg i fuld gang med at samle dem i guides og e-bøger til dig som også er træt af at vente, og vil tage sagen i egen hånd. 


Den første hedder INSTAGRAM FOR BEGYNDERE: Sådan gør du din Instagram profil indbydende, og tiltrækker købeklare følgere + mine 3 favoritapps, som hjælper dig i mål.


Guiden er snart klar, men mens du venter kan du modtage en ultimativ tjekliste til Instagram herunder.